Siber Güvenlik Meslek Yüksekokulumuzun düzenlediği Siber Güvenlik Sohbetlerinin ikinci oturumunu gerçekleştirdik. Oturumumuzun konuğu Atar Labs’ın kurucusu Sayın Burak DAYIOĞLU oldu. DAYIOĞLU , özgeçmişi ve hayat tecrübeleri üzerine değerli bilgiler paylaştı. Siber Güvenlik alanına olan ilgisinin nasıl başladığını anlattı ve sektördeki deneyimlerini bizlerle paylaşarak başarılı olmanın yollarını aktardı. Ayrıca, dinleyicilerimizi motive etmek için kendi deneyimlerinden yola çıkarak ilham verici konuşmalar gerçekleştirdi ve girişimcilik ile yatırımcılık konularında stratejik bakış açıları sundu.

Soru-cevap bölümüyle devam eden oturumumuzda, katılımcılarımız sorularını sorma fırsatı buldular. Sayın DAYIOĞLU, içtenlikle katılımcıların sorularını yanıtladı ve görüşlerini bizlerle paylaştı. 

Etkinlik, Siber Güvenlik Meslek Yüksekokulu YouTube kanalında paylaşılmıştır. Ankara Üniversitesi Siber Güvenlik Meslek Yüksekokulu olarak, Siber Güvenlik alanına ilgi duyan herkesi etkinliklerimize katılmaya davet ediyoruz.

Sayın Burak DAYIOĞLU’na katılımı ve değerli katkıları için teşekkür ederiz.

Oturum Linki: https://www.youtube.com/watch?v=7LztXR8CV_o