Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Zekeriya Çoştu ile Ankara Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Siber Güvenlik Meslek Yüksekokulunun da içinde yer alacağı AR-GE Kuluçka Binasının açılışında buluşarak önemli bir ziyaret gerçekleştirdiler. Bu kapsamda, Sayın Coştu ve Rektörümüz, Siber Güvenlik Meslek Yüksekokulumuzu da ziyaret ettiler ve okulumuz ile ilgili önemli bilgiler edindiler.

Ziyaretleri sırasında, okulumuzun eğitim olanakları ve proje faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler verildi. Siber güvenlik alanında yürütülen çalışmalar ve geleceğe yönelik hedeflerimiz hakkında bilgilendirme yapıldı.

Bu önemli ziyaret, okulumuzun değerli paydaşları ile daha yakın iş birlikleri ve ortak projelerin geliştirilmesine olanak sağlayacaktır. Sayın Coştu ve Rektörümüze nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.